pvcNu nog redelijk onbekend in vloerenland en dan bedoelen wij in de privesector. PVC is een soort vinyl, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. De vloeren die redelijk nieuw te noemen zijn in de privesector komen uit de projectwereld, waar het al jaren de keuze is voor vele gebouwen waar veel mensen komen, de vloeren zijn sterk, eenvoudig in het onderhoud en hebben een lange levensduur. Deze voorwaarden legden de basis dat het nu de vloerkeuze is voor vele particuliere woningen etc.

Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Er worden behoorlijk strenge eisen gesteld aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig zijn. Deze eisen zijn op zijn plaats, ook bij marmoleum is dit het geval. U als consument weet vaak niet wat er mogelijk is met PVC, of u kent PVC vloeren helemaal nog niet, daarom brengen wij daar graag verandering in. Wij zien graag dat u zich er via ons in verdiept, en natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen omtrendt onze specialiteit.

Vloerverwarming is voor deze vloeren ook geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Daar waar vele vloeren een isolerende werking hebben, is de PVC vloer een prima alternatief voor bijvoorbeeld een parket- of laminaatvloer.

De PVC vloer heeft ongekende mogelijkheden, de prijs is vriendelijk, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur.

Kijk zelf eens hoe mooi levensechte imitaties van kunststof kunnen zijn, en wat voor resultaten dit opleverd. Denk ook eens aan bijvoorbeeld een ‘logo’ in de vloer. PVC vloeren zijn niet alleen in onze ogen maar ook in die van vele mensen die u voorgingen de vloeren voor nu en in de nabije toekomst.

Eenvoudig te onderhouden PVC vloer

PVC vloeren zijn voor het eerst toegepast in ziekenhuizen waar hygiëne zeer belangrijk is. PVC laat zich simpel schoonhouden en bacteriën voelen zich er niet op thuis. De eerste PVC vloeren waren verkrijgbaar op rollen in banen van 2 meter breed. PVC vloeren kunnen ook uitgevoerd worden met sanitaire plint c.q. holle hoek uitvoering.

PVC vloeren hebben verschillende voordelen

* Hoge slijtvastheid
* Zeer duurzaam
* ESD normering, geschikt voor bijvoorbeeld operatiekamers
* Sanitaire plintuitvoering c.q. holle hoek mogelijk

Wij hebben in kaart gebracht waar en in welke ruimtes onze PVC vloeren toegepast (kunnen) worden. Gekeken is naar de vele voordelen van PVC vloeren.

“Met uw inspiratie maken wij graag een unieke creatie”.

Woonkamervloer – Keukenvloer – Slaapkamervloer – Badkamervloer – Toiletvloer – Kantoorvloer – Klusvloer – Winkelvloer – Motorjacht – Zeiljacht – Zoldervloer – Dansvloer – Kasteelvloer – Hotel(kamer)vloer – Restaurantvloer – Cafevloer – Cruiseschipvloer – Showroomvloer – Warenhuisvloer – Vakantieparkvloer – Vakantiehuisvloer – Treinvloer – Caravan – Campervloer – Kantinevloer – Ziekenhuisvloer – Zorginstellingvloer – Paleisvloer – Museumvloer – Schouwburgvloer – Vliegveldvloer – Luchthavenvloer -Maatwerkvloer – Kunststof – Teakdeck – huisvloer – Bakkerijvloer – Supermarktvloer