1104.01.6030

Dion Kraft Stofferingen

Welkom op de website van Dion Kraft Stofferingen. Ik ben een zelfstandig ondernemer in de stofferingsbranche met zakelijke ambities die altijd in lijn met kwaliteitsbesef samengaan.

Wie zijn we?

Onze missie
Opgegroeid in een ondernemersgezin zijn kwaliteit en precisiewerk me als kernkwaliteit bijgebracht. Mijn klant is belangrijk en voor iedere klantvraag is een passende oplossing te vinden.

Dit is mijn motto welk ik ten alle tijden waarmaak. Een opdracht rond ik pas af als ik zelf tevreden ben.
Doelgroep
In mijn 20 jaar werkervaring heb ik het mooie ambacht van stoffeerder eigen kunnen maken;
een prachtig beroep met alle mogelijkheden in en om huis, of in en om uw bedrijf c.q. instelling.

In de vijf jaar dat ik als zelfstandig ondernemer werkzaam ben richt ik mij voornamelijk op de projectstoffering maar zeker ook op de particuliere markt. Met name in de projectstoffering weet ik mij met mijn bedrijf te profileren in de top. Ik ben flexibel toegerust om met mijn medewerkers een project in een allesomvattende bouwplanning aan te passen.
Projectstoffering
Tezamen met mijn team van medewerkers richt ik mij niet uitsluitend op projectstoffering. Wij leggen alle mogelijke soorten vloerbedekkingen op alle mogelijke ondervloeren.

Wij renoveren en vernieuwen. Het aanbrengen van gordijnen, lamellen en alle andere soorten raambekleding behoort ook tot de mogelijkheden die mijn bedrijf uitvoert.

Ook buitenzonwering en insectenwering zijn in ons assortiment te vinden.
Particulier
Buiten dat wij monteren voor woning – en projectinrichters , aannemers en architecten monteren we ook geregeld direct bij de klanten; korte lijnen die het mogelijk maken om concurrerende prijzen te bieden.

Daarnaast bezoek ik regelmatig vakbeurzen om de nieuwste trends te kunnen volgen en neemt eenieder die bij me werkt waar nodig deel aan vakgerichte opleidingen.

Daarnaast investeer ik in het juiste gereedschap en materieel om de klus ook vaktechnisch perfect te kunnen uitvoeren.